check-mark (1)​ Mange års erfaring i branchen

check-mark (1)​ Overholder altid tidsfrister

check-mark (1) Flere samarbejdspartnere

Nybyggeri har vi gode og alsidige kompetencer indenfor

Er du på udkig efter et professionelt byggefirma? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos murer Mads Christiansen ApS tilbyder vi hjælp til alle opgaver inden for nybyggeri. Det kan eksempelvis være, at du drømmer om en mindre ombygning eller et helt nyt hus. Vi servicerer primært kunder i Nordsjælland i og omkring Hørsholm, Hellerup, Charlottenlund og Rungsted.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for nybyggeri. Gennem årene har vi varetaget et hav af forskellige opgaver for både private og erhvervskunder, og derfor er vores kompetencer både alsidige og gode. Vi kan med andre ord løse enhver opgave inden for nybyg, uanset om du drømmer om at få lavet en tilbygning til dit hus i form af en udestue eller garage, eller om du kunne tænke dig at bygge et nyt hus eller sommerhus.

Hvad koster nybyggeri?

Den eksakte pris på nybyggeri afhænger af flere forskellige ting. Prisen afhænger primært af opgavens samlede omfang, type samt materialevalg.

Uanset om vi skal hjælpe dig med at bygge en ny stue eller en anden opgave inden for nybyggeri, så kan du dog forvente attraktive og konkurrencedygtige priser, når du samarbejder med os.​

Det samme svar gør sig gældende ved spørgsmål som: ”Hvad koster en tilbygning til et hus?” Mulighederne på dette område er nemlig mange, og derfor varierer vores arbejdsopgaver også meget. Vi sammensætter dog altid gerne et godt og uforpligtende tilbud til dig på lige netop den opgave, som du mangler hjælp til.

Kontakt os, og modtag et godt tilbud

Byg nyt hus, eller ombyg din entre med professionel hjælp fra os. Vi garanterer høj kvalitet til fordelagtige priser. 

Hvis du kunne tænke dig flere informationer eller et godt tilbud, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon 40 17 40 45 eller på info@murer-mads.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

send en e-mail

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Mads Christiansen ApS

Krebs-kæret 9

3230 Græsted

​​​

CVR: 30610520​

Kontakt

☎ Tlf.: 40 17 40 45

✉ E-mail: info@murer-mads.dk

Find på kort

Mads Christiansen ApS
Krebs-kæret 9
3230 Græsted