check-mark (1)​ Mange års erfaring i branchen

check-mark (1)​ Overholder altid tidsfrister

check-mark (1) Flere samarbejdspartnere

Restaurering af gamle huse og renovering af bindingsværk

Er du på udkig efter en traditionel murer, som tilbyder restaurering af gamle huse eller renovering af bindingsværk? Hos Murerfirmaet Mads Christiansen lægger vi en stor ære i at bære de gamle traditioner i murerfaget videre i fremtiden. Vi er stolte af at kunne være med til at bære og værne om de gamle byggetraditioner inde for murerfaget.

Vi restaurerer og renoverer gamle bygninger for kunder i blandt andet Hørsholm, Hellerup, Rungsted og Charlottenlund samt adskillige andre steder. Vi har en særlig ekspertise i bindingsværk-renovering.

Modernisering, ombygning og restaurering af gamle huse

Vi har stor ekspertise med traditionsbundne mureropgaver, og vi tilbyder både modernisering og restaurering af gamle huse. Ofte vil der også være behov for en mindre ombygning. Formålet vil typisk være at bevare det oprindelige udseende. Derfor udfører vi altid vores håndværk i respekt for den originale bygning og de oprindelige metoder.

Der vil ofte være behov for at renovere det gamle murværk, at udskifte vinduerne samt at efterisolere vægge, gulve og lofter med videre. Der kan også være behov for modernisering af køkken og badeværelse.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere såsom tømrere, elektrikere, VVS-installatører og malere, som kan varetage de andre fagområder.​

Renovering af bindingsværk og sokler samt opmuring af tavler

Mange gamle huse er bindingsværkshuse, og vi har også stor ekspertise i renovering af bindingsværk, herunder opmuring af tavler og reparation af sokler med videre.

Bindingsværket i et hus udgør den bærende del af vægkonstruktionen, hvor tømmeret er bundet sammen. Derfor kræver bindingsværk-renovering, at man har en særlig ekspertise, som vi naturligvis besidder.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på en renoveringsopgave

Du er meget velkommen til at få en snak med os om dine ønsker og drømme, og vi kigger gerne på huset, så vi kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris. 

Du kan ringe til os på telefon 40 17 40 45 for at aftale et møde, eller du kan skrive til e-mail info@murer-mads.dk.​

send en e-mail

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Mads Christiansen ApS

Krebs-kæret 9

3230 Græsted

​​​

CVR: 30610520​

Kontakt

☎ Tlf.: 40 17 40 45

✉ E-mail: info@murer-mads.dk

Find på kort