check-mark (1)​ Mange års erfaring i branchen

check-mark (1)​ Overholder altid tidsfrister

check-mark (1) Flere samarbejdspartnere

Renovering af Badeværelse​ i entreprise

​Hos murerfirmaet Mads Christiansen ApS i Græsted har vi stor erfaring med renovering af badeværelse. Vi og vores samarbejdspartnere varetager hele entreprisen ved renovering af badeværelse, toilet eller gæstetoilet for kunder i og omkring Hørsholm, Hellerup, Charlottenlund og Rungsted i Nordsjælland.

Nye muligheder ved renovering af badeværelse

​I dag stiller vi andre krav til badeværelser end tidligere, og badeværelset har fået en mere central rolle i dagligdagen. Et nyt badeværelse skal være rummeligt, funktionelt og praktisk. Derfor er en badeværelsesrenovering en oplagt mulighed til at ændre på indretningen.

Du kan tilpasse omfanget af den kommende renovering af badeværelse efter ønsker, behov og budget. Måske er det kun fliserne, som skal udskiftes, samt eventuelt toilettet og håndvasken. Dermed er det blot farverne og udtrykket, som ændres ved modernisering af badeværelse. Der kan også monteres et nyt spejl og nogle andre skabe.

​Vi har et række samarbejdspartnere såsom kloakmestre, tømrere, elektrikere, malere, gartnere og VVS'ere, således vi kan varetage den samlede renovering af badeværelse. Vi har flere års erfaring inden for faget, og vi lægger stor vægt på selve håndværket og på at overholde både aftaler og tidsfrister.

Kontakt os for at få en pris på en badeværelsesrenovering​

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om muligheden for en badeværelsesrenovering. Jeg kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, før jeg udarbejder et uforpligtende tilbud med en god pris på en renovering af badeværelse.

Du kan ringe til mig på telefon 40 17 40 45 for at høre mere. Eller du kan skrive til info@murer-mads.dk.

send en e-mail

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Mads Christiansen ApS

Krebs-kæret 9

3230 Græsted

​​​

CVR: 30610520​

Kontakt

☎ Tlf.: 40 17 40 45

✉ E-mail: info@murer-mads.dk

Find på kort

Mads Christiansen ApS
Krebs-kæret 9
3230 Græsted