Nyt badeværelse efter dine ønsker​

Drømmer du om et nyt badeværelse? Eller vil du gerne have foretaget en renovering, så du får et mere luksuriøst badeværelse? Hos Murerfirmaet Mads Christiansen varetager vi hele entreprisen ved renovering af badeværelse, toilet eller nyt bad. Vores kunder kommer primært fra Græsted, Hørsholm, Hellerup, Charlottenlund og Rungsted og resten af Nordsjælland, og vi hjælper også gerne dig.

Få et luksus badeværelse ved en badeværelsesrenovering

En renovering af badeværelse er en oplagt mulighed for at ændre på indretningen og måske skabe et mere luksuriøst badeværelse.

​Hos os får du tilpasset din kommende renovering af badeværelse lige efter dine ønsker og behov. Hvis du f.eks. vil have et nyt luksus badeværelse med bestemte fliser, eller ønsker at der skal være nogle bestemte farver, så finder vi hurtigt en løsning, som også matcher dit budget.

Vi kan desuden varetage alle opgaver indenfor renovering af badeværelse, da vi har en række samarbejdspartnere såsom kloakmestre, tømrere, elektrikere, malere og VVS'ere, som gør det muligt for os at varetage hele den samlede badeværelsesrenovering.​

​​Vi har flere års erfaring indenfor faget, og vi lægger stor vægt på håndværk af god kvalitet. Derudover overholder vi altid vores aftaler – du kan derfor trygt vælge os som samarbejdspartner, når du skal have lavet nyt badeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Vores priser på et nyt badeværelse/luksus badeværelse vil variere alt afhængig af opgavens omfang. Der er f.eks. prisforskel på, om du kun vil have fliserne udskiftet på et lille badeværelse, eller om du skal have lavet et helt nyt luksus badeværelse fra bunden. Prisen vil desuden afhænge af dit valg af materialer. Vi vil dog altid udarbejde et tilbud til dig, som tager hensyn til dine ønsker og behov, og som vil forsøge at matche dit budget med en så billig pris som muligt.

Kontakt os for et tilbud på renovering af badeværelse

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 17 40 45 eller e-mail info@murer-mads.dk for at høre mere om muligheden for en badeværelsesrenovering. Vi kommer gerne ud til dig til en uforpligtende besigtigelse, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på din opgave. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores arbejde her​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mads Christiansen ApS

Krebs-kjæret 9, 3230 Græsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 30610520

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 17 40 45

E-mail: info@murer-mads.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 13.30

Lørdag og søndag: lukket