check-mark (1)​ Mange års erfaring i branchen

check-mark (1)​ Overholder altid tidsfrister

check-mark (1) Flere samarbejdspartnere

Opmuring af pejs og facade samt andet murerarbejde

Leder du efter en erfaren murer til opmuring af pejs eller andet murerarbejde? Hos Murerfirmaet Mads Christiansen har vi stor ekspertise med klassisk murerarbejde såsom at lave tilbygninger, hegnsmure og pejse med videre. Vi murer for kunder i Nordsjælland blandt andet Hørsholm, Hellerup, Charlottenlund og Rungsted samt mange andre steder.

Vi lægger vægt på faglighed og klassisk håndværk

​Vi laver alle former for klassisk murerarbejde, og det kan være alt lige fra lægning af fliser til facaderenovering. Vi laver også specialopgaver som for eksempel opmuring af pejse og  opmuring af tavler i bindingsværkshuse.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Opmuring af pejs
  • Opmuring af væg
  • Opmuring af facade
  • Andet murerarbejde

Vi lægger stor vægt på faglighed og klassisk håndværk, men også på, at vi skal overholde vores aftaler og tidsfrister.​

Hvilken mørtel til opmuring?

Cementmørtel blev faktisk udviklet af romerne, selvom vi brugte kalkstensmørtel i Europa indtil et stykke op i 1900-tallet. Fordelen ved cementmørtel er blandt andet, at det er hårdere og dermed passer bedre til moderne mursten.

Der kan være mange grunde til at vælge den ene eller den anden type, herunder om det er udendørs eller indendørs. Dertil kommer at det er pænes, hvis mørtlen er synlig, og at nyt og gammelt murværk har den samme mørtel.

Kontakt os for at få et tilbud på opmuring af pejs

Du er velkommen til at få en snak om dine ideer, ønsker og behov, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på for eksempel en muret pejs. 

Du kan ringe til os på telefon 40 17 40 45 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@murer-mads.dk.​

send en e-mail

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Mads Christiansen ApS

Krebs-kæret 9

3230 Græsted

​​​

CVR: 30610520​

Kontakt

☎ Tlf.: 40 17 40 45

✉ E-mail: info@murer-mads.dk

Find på kort