Restaurering af gamle huse, renovering af bindingsværk & opmuring af tavler i bindingsværk

Er du på udkig efter en traditionel murer, som tilbyder restaurering af gamle huse eller renovering af bindingsværk? Hos Murer Mads Christiansen sætter vi en stor ære i at bære de gamle traditioner i murerfaget videre ind i fremtiden. Vi er stolte af at kunne være med til at bære og værne om de gamle byggetraditioner inden for murerfaget.

Vi restaurerer og renoverer gamle bygninger for kunder i Nordsjælland blandt andet i Hørsholm, Hellerup, Rungsted og Charlottenlund samt andre steder. Vi har en særlig ekspertise i bindingsværk-renovering samt opmuring af tavler i bindingsværk.

Modernisering, ombygning og restaurering af gamle huse

Vi har stor ekspertise med traditionsbundne mureropgaver, og vi tilbyder både modernisering og restaurering af gamle huse. Ofte vil der også være behov for en mindre ombygning. Formålet vil typisk være at bevare det oprindelige udseende. Derfor udfører vi altid vores håndværk i respekt for den originale bygning og de oprindelige metoder.

Der vil ofte være behov for at renovere det gamle murværk, pudsning og filtsning, at udskifte vinduerne samt at efterisolere vægge, gulve og lofter med videre. Der kan også være behov for modernisering af køkken og badeværelse.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere såsom tømrere, elektrikere, VVS-installatører og malere, som kan varetage de andre fagområder.​​

Renovering af bindingsværk og sokler samt opmuring af tavler i bindingsværk

Mange gamle huse er bindingsværkshuse, og vi har også stor ekspertise i renovering af bindingsværk, herunder opmuring af tavler i bindingsværk og reparation af sokler med videre.

Bindingsværket i et hus udgør den bærende del af vægkonstruktionen, hvor tømmeret er bundet sammen. Derfor kræver bindingsværk-renovering, at man har en særlig ekspertise, som vi naturligvis besidder.​

Kontakt os i dag for at få et tilbud på en renoveringsopgave

Du er meget velkommen til at få en snak med os om dine ønsker og drømme, og vi kigger gerne på huset, så vi kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 40 17 40 45 for at aftale et møde, eller du kan skrive til e-mail info@murer-mads.dk.​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores arbejde her​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mads Christiansen ApS

Krebs-kjæret 9, 3230 Græsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 30610520

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 17 40 45

E-mail: info@murer-mads.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 13.30

Lørdag og søndag: lukket