check-mark (1)​ Mange års erfaring i branchen

check-mark (1)​ Overholder altid tidsfrister

check-mark (1) Flere samarbejdspartnere

Facaderenovering​ for private og erhverv

Hos Murerfirmaet Mads Christiansen tilbyder vi facaderenovering for private og erhverv i og omkring Rungsted, Charlottenlund, Hellerup, Hørsholm og resten af Nordsjælland. Vi udfører både lettere og større facaderenoveringer. Det kan være alt fra småreparationer til en ny skalmur.

Giv huset et løft med en facaderenovering​

Det er vigtigt at få udført facaderenovering, før vand, fugt, frost og murbier trænger ind i murværket. I værste fald kan skimmelsvamp sprede sig rundt i hele huset. Dertil kommer, at en misligholdt facade giver et dårligt indtryk af huset og dets beboere.

En forestående renovering af facade er også en anledning til at tænke på andre muligheder såsom farver, materialer og design. Måske ønsker I en vandskuret facade. Måske skal den være klassisk med mursten og fuger. Eller måske skal den have en skalmur.​

Vi tager os af al murerarbejdet ved en facaderenovering, og vi har en række samarbejdspartnere, som kan varetage de øvrige opgaver såsom malere og tømrere med videre. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi lægger stor vægt at levere et solidt håndværk samt på at overholde både aftaler og tidsfrister.

Kontakt os for at få et tilbud på en renovering​

Du er meget velkommen til at høre mere om de mange muligheder ved renovering af facade. Derfor kommer jeg gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, før jeg laver et tilbud på en facaderenovering.

Du kan ringe til mig på telefon 40 17 40 45. Eller du kan sende en e-mail til mig på info@murer-mads.dk.

send en e-mail

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Mads Christiansen ApS

Krebs-kæret 9

3230 Græsted

​​​

CVR: 30610520​

Kontakt

☎ Tlf.: 40 17 40 45

✉ E-mail: info@murer-mads.dk

Find på kort