Lægning af klinker & opsætning af fliser udført af professionelt firma

Mangler du hjælp til udskiftning af gulvklinker? Eller anden form for flisearbejde? Så står vi hos murer Mads Christiansen ApS klar med kompetent hjælp. Vi er et professionelt firma med stor erfaring på området. Vi tilbyder lægning af klinker og opsætning af fliser hos kunder i og omkring Hørsholm, Hellerup, Charlottenlund og Rungsted i Nordsjælland.

Hvis du eksempelvis drømmer om nye fliser eller klinker på badeværelset, i køkkenet eller i entréen, så er vi en ideel samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med lægning af klinker og opsætning af fliser, og derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver. Du bør med andre ord ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp.​

Hvad koster det at få lagt klinker eller opsat fliser?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad det koster at få lagt klinker, da det afhænger af den pågældende opgaves omfang samt typen af flisebelægning.​

Uanset om vi skal stå for lægning af klinker i dit køkken eller for opsætning af fliser på din køkkenvæg, så kan du forvente konkurrencedygtige priser, når du samarbejder med os.

Når det kommer til lægning af klinker er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille – vi kan altid løse den. Vi kan med andre ord varetage enhver opgave i forbindelse med flisebelægning. Vi overholder altid alle vores aftaler og tidsfrister – og bringer dine drømme godt i mål.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at modtage flere informationer og et godt tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 40 17 40 45 eller på info@murer-mads.dk, så vender vi straks tilbage. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores arbejde her​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mads Christiansen ApS

Krebs-kjæret 9, 3230 Græsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 30610520

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 17 40 45

E-mail: info@murer-mads.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 13.30

Lørdag og søndag: lukket